CSI**** Zangersheide International !

Event Info

  • 15 Feb, 2023
  • max.
  • 19 Feb, 2023
  • Equestrian
  • Csi
csi

Csi**** zangersheide international !

Alle dagen gratis toegang

Limburg… één van de mooiste regio’s in Europa. Gekend om haar prachtige natuur, hartelijke inwoners en charmante steden en gemeenten zoals Hasselt, de ‘Hoofdstad van de Smaak’. In de paardenwereld is Limburg wereldwijd gekend voor haar top springpaarden, ruiters en sportstallen. Limburg is een échte hotspot in de paardenwereld, denk maar aan Stoeterij Zangersheide in Lanaken en de stallen van Team Philippaerts, Jos Lansink, Ashford Farm, Karel Cox Horses en talrijke anderen! Ook huisvest Limburg fantastische trainings- en concourslocaties, waarvan Sentower Park de voornaamste is, alsook de nec plus ultra van de paardenklinieken zoals EquiTom in Lummen.  

Een paardenregio als Limburg verdient ook de mooiste internationale evenementen en daar zullen Stoeterij Zangersheide en Sentower Park vanaf 2023 samen voor zorgen. ‘The Zangersheide International’ wordt een volledig nieuwe internationale CSI4* waar sport en fokkerij hand in hand gaan. “Niet alleen wordt ‘The Zangersheide International’ een waanzinnige 4*-wedstrijd waar we de beste ruiters ter wereld zullen verwelkomen, ook zal de fokkerij waarvoor deze regio zeer bekend is uitgebreid aan bod komen. De voorjaarshengstenkeuring van Studbook Zangersheide zal verhuizen naar Sentower Park en zal aangevuld worden met een zeer exclusieve hengstenveiling waar de allerbeste jonge hengsten aangeboden zullen worden!” aldus Judy Ann Melchior “Dat alles wordt ook aangevuld met speciale proeven voor jonge hengsten én een manche van de bekende ‘Sires of the World’. Aan het begin van het dekseizoen een échte must voor elke fokker.

Laurens Meynaerts van Sentower Park vult aan: “ ‘The Zangersheide International’ zal niet enkel fantastische sport betekenen, zoals het in Limburg hoort zullen we ook zorgen voor een gezellige sfeer en de beste catering! Het wordt een niet te missen ervaring voor iedereen die van paarden en paardensport houdt!

 

Voor onze VIP-gasten hebben we 2 verschillende formules, het ‘VIP-terras’ en de ‘International Lounge’.

Wat betaalt u voor een VIP-arrangement?

Voor een VIP-tafel voor 6 personen, voorzien van uw (bedrijfs)naam, wordt € 4.500 excl. BTW in rekening gebracht. Een tafel voor 6 personen in onze ‘International Lounge’ bedraagt € 6.500 excl. BTW.

Wat krijgt u daarvoor terug?

Behalve een unieke ervaring gedurende het hele evenement en de onbetaalbare relatiemarketing die u tijdens dit event zelf kan organiseren, bieden wij u:

  • Per dag 6 VIP-kaarten voor toegang tot het evenement en het VIP-terras/International Lounge
  • Per dag 3 VIP-parkeerkaarten
  • Exclusieve catering van donderdag 16u tot na de Grand Prix op zondagavond en dit zowel met lunch als diner.

 

Meer info via deze link  --> "Zangersheide International"

 

Gallery

return